Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 04 Ağustos 2015, Salı 09:45 tarihinde eklendi. 2376 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celaliye Köyü’nde köprü çilesi sürüyor

Lüleburgaz’a bağlı Celaliye Köyü sakinleri şiddetli yağış ve sellerden zarar gören köprülerinin yapılmasını beklerken aylardır bir gelişme yaşanmaması köylüleri çileden çıkardı.
Celaliye Köyü’nde köprü çilesi sürüyor

Yıkılan köprünün kaldırılmasının ardından yeni köprü yapılması gündeme alınmasına rağmen henüz bir gelişme yaşanmadı. Köprüsüz kalan köy halkı çile çekmeye devam ettiklerini söylediler. Ramazan Ayı boyunca camiye teravih namazlarına gidemediklerini, Köyde cenaze olduğunda da cenazelerini mezarlığa götürmek için dereyi dolaşmak zorunda kaldıklarını, düğün dernek ve mevlütlere dahi gidemediklerini ifade eden köylüler “bir an evvel köye köprü yapılmalı. Allah muhafaza biri hastalansa ambulans hastamızı bile alamaz” dediler.

Bazı köylüler ise derme çatma tahtalarla köprü oluşturup dereyi geçerek sorunlarına çare aramaya başladılar.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek