Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 03 Ağustos 2015, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da çöp topla-ma

Lüleburgaz’daki mahallelerde çöp toplama işlemi sırasında görevlilerin aceleci tavırları vatandaşların tepkilerine yol açıyor.
Lüleburgaz’da çöp topla-ma

Çöp kamyonu yanaşır yanaşmaz görevlilerin aceleci bir şekilde çöp poşetlerini kapıp kamyona attıklarını ve bu esnada dağılan çöplerin etrafa saçıldığını belirten mahalle sakinleri bazı çöplerin ise nedense alınmadığını söylediler.

Gençlik Mahallesi Öğretmen Sokak sakinleri de sokaktaki alınmayan çöpleri görevlilere söylediklerinde “Onların bu araca alınması yasak. O çöpleri açık araç alacak” diyerek sürekli çöpleri bırakıyorlar ama ne gelen var ne giden. Bu çöpler orada öylece duruyor. Biz çöp vergimizi veriyoruz ve sokağımızın temizlenmesini istiyoruz” dediler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek