Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Ağustos 2015, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1403 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

97 motosiklet trafikten men oldu

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Cuma akşamı 20.00-24.00 saatleri arasında Lüleburgaz’da tescilsiz, plakasız ve gürültü kirliliği yapan motosikletlere karşı genel kontrol yapıldı.
97 motosiklet trafikten men oldu

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nün de destek verdiği operasyonda Lüleburgaz Belediyesi Destek Hizmetleri’nden temin edilen 7 kamyonet tamam tescilsiz motosikletlerle doldu.

4 bölgede 54 sivil devriye, 175 personel ve 28 trafik ekibi ile gerçekleştirilen genel motosiklet uygulamasına Kırklareli İl Merkezi, Babaeski, Pınarhisar, Vize İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Bölge Trafik’ten personel desteği geldi.

Yapılan genel uygulama çalışmasında toplam 282 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi, 190 tanesine cezai işlem uygulandı.  Toplam 140 bin 107 TL trafik cezasının kesildiği uygulamada 97 motosiklet de trafikten men edildi.

Motosiklet uygulaması ile ilgili olarak bilgi veren  Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca; “Bu uygulama ile usulsüz motosiklet kullanımından kaynaklanan yaralanma hatta ölüm olaylarının daha da azalacağını düşünüyoruz. Gençlerimizin sağlığı her türlü cezai işlemden daha da önceliklidir.” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek