Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Ağustos 2015, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1846 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tüm okullarda kurslar açılacak

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 30 Temmuz Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda tüm okul Müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi.
Tüm okullarda kurslar açılacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, 2015-2016 eğitim öğretim yılı için okulların 1 Eylül 2015 tarihine kadar hazır edilmesini istedi.

“Tüm okullarda kurslar açılacak”

Çetin “Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitim Destekli ve Yetiştirme Kursları yönetmeliği doğrultusunda ortaokul ve liselerde hafta sonları ve hafta içi olmak üzere öğrenci ve velilerin talepleri doğrultusunda kurslar açılacaktır. MEB’nın paket programlarından yararlanılarak yetiştirme kursları ve sınavlara hazırlık kursları açılacak. Tüm okullarımızda kurslar okul derslerine destek ve sınavlara hazırlama mantığı ile test ve doküman destekli dershane mantığı ile yapılacaktır” dedi.

Öğrenci ve veliler 2. Arayışa girmeyecek

Çetin “Okullarımızda açılacak kurslar sayesinde öğrenci ve velilerimizin ikinci arayışa girmelerine gerek kalmayacak. Tüm okullarımızda verilecek bu hizmetler ücretsiz olacak. Ayrıca liseyi bitirmiş, üniversiteye yerleşememiş, veya tercih yapmamış kişiler için de HEM destekli okullarda talepler doğrultusunda hafta içi ders saatleri dışında kurslar açılacaktır. Kurslar okullarımızda akşam saat 20:00 ve hatta talepler doğrultusunda saat 22:00’ye kadar sürecek ve okullarımız açık olacaktır. Bazı okullarımızda kurslar 15 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. 14 Eylül 2015 tarihinde başlayacak 2015-2016 Eğitim öğretim yılı öncesi tüm okullarımız 1 Eylül 2015 tarihinde yeni döneme hazır hale getirilecektir” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek