Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 31 Temmuz 2015, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 3240 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da Şenol Turan dönemi

Lüleburgazspor Olağanüstü Kongresi, 29 Temmuz Çarşamba akşamı 8 Kasım Stadı’nda bulunan Lüleburgazspor Kulüp Binası’nda gerçekleştirildi.
Lüleburgazspor’da Şenol Turan dönemi

Yapılan Olağanüstü  Genel Kurul  Toplantısı  sonucunda Kulüp Başkanlığı’na Şenol Turan seçildi.

 Başkanlığa seçilen Turan, marka değerini kaybeden ve maddi ve manevi yönden zor günler geçiren Lüleburgazspor için ekibi ile birlikte çalışacaklarını Lüleburgazspor’u hak ettiği yere taşımak istediklerini söyledi.

 Turan “Lüleburgazspor’umuzu sahipsiz bırakmamak adına göreve talip olduk. Kaybedilmiş marka değerimizi yerine getirmek için çalışmalar yapacak önce takımı işadamlarımız, esnafımız ve halkımızla kucaklaştıracağız. Lüleburgazspor’umuzu şanlı günlerine geri götürmek için ben ve arkadaşlarım ne gerekiyorsa yapmak için kararlıyız” dedi.

Lüleburgazspor’un yeni yönetimi  ise şu isimlerden oluşturuldu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler : Şenol Turan Başkan (Esnaf), Kenan Var (Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı), Güray Sağlam (İşadamı), Ali Yılmaz (Eski MHP İlçe Başkanı işadamı), Çağlayan Topçu (İşadamı), Özgür Kaya (Müteahhid), Hakan Oruç (Avukat), İbrahim Bölükbaşı (Mühendis işadamı), Turgut Düşova (Sendikacı), Güven Çeçe (Müteahhid), Mesut Günözen (Pınarhisarspor eski başkanı), Mesut Korkut (İşadamı), Muhsin Aydın (İşadamı İstanbul), Metin Uysal (İşadamı İstanbul), Adem Önder (Danışman İstanbul), Gürsel Bilgen (firma sahibi İstanbul), Mustafa Onur Bozkurt (Danışman İstanbul), Bahattin Güçlü (Özerspor eski başkanı esnaf), Güven Önder (işadamı İstanbul), Ender Yalnız (işadamı),

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Olcay Kaya, Mesut Akbulut, Murat Sekmenli, Görkem Gündoğ, Aşkın Akyazı, Onur Bilgin, Yener Şahin, Sadık Gülsoy, Habil Turan, Erkan Demir, Şahin Kenar, Doğukan Önal, Fatih Üstün, Mehmet Paçacı, Alihan Çınar, Erdal Akman ve Metin Demir

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek