33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 31 Temmuz 2015, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Telefon dolandırıcısı yakalandı

Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbar üzerine harekete geçerek iki vatandaştan yaklaşık 10 bin 500 TL para ve bir bilezik çarpan telefon dolandırıcısını otogarda otobüse binerken kıskıvrak yakaladı.
Telefon dolandırıcısı yakalandı

Alınan bilgiye göre Şanlıurfa Birecik doğumlu 19 yaşındaki İ.K. 21 Temmuz Salı günü Lüleburgaz’a gelip bir hotele yerleşti.

 Bir gün sonra yaşlı bir kadını telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtarak 6 bin TL’sini aldı.

 Daha sonra yaşlı bir adamı (Ş.A.) yine telefonla arayıp polis olduğunu söyleyerek kandırdı ve yaşlı adamı telefonla yönlendirdi.

Ş.A. kredi kartlarından çektiği 4.500 TL ve eşinden aldığı bir bileziği dolandırıcının söylediği yere poşet içerisinde bıraktıktan sonra dolandırıldığını anladı ve polise haber verdi.

Alarma geçen ekipler mağdurun da teşhisiyle, dolandırıcıyı üzerindeki paralarla birlikte otogarda otobüse binmek üzereyken kıskıvrak yakaladı.

 29 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de Lüleburgaz Adliyesi’ne getirilen  İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak saat 18.30’da Lüleburgaz Cezaevine gönderildi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek