HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Temmuz 2015, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 833 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çanakkale’ye gidecekler dikkat

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çanakkale Şehitlikleri’ne gidecek olan vatandaşlara trafik yoğunluğu uyarısı yaptı.
Çanakkale’ye gidecekler dikkat

Yapılan uyarıda 6 Ağustos 2015 tarihinde 15.00-19.00 saatleri arasında Avustralya Lone Pine Anıtı önünde, 8 Ağustos 2015 tarihinde  15.00-19.00 saatleri arasında  Conkbayırı Anıtı’nda  program olacağı belirtildi.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle; ““"Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı olması münasebetiyle Avustralya ve Yeni Zelanda Hükümetleri tarafından, 06 - 08 Ağustos 2015 tarihlerinde Gelibolu Tarihi Alanı'nın kuzey bölümünde yer alan 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Yalnızçam mevkiilerinde, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ev sahipliğinde Anma Törenleri icra edilecektir. Söz konusu tarihlerde ve törenlerin icrası esnasında hem ülkemize gelen yabancı misafirlerin hem de tarihi alanları ziyarete gelen vatandaşlarımızın yoğun trafik nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için yukarıda anılan bölgeler ile ilgili olarak tedbire yönelik uygulamalar yapılacaktır. Bunun dışında kalan Abide ve diğer bölgeler ziyarete açık olacaktır." denilmekte olup açıklanan nedenlerle söz konusu tarihlerde mezkur bölgeye yapılacak ziyaretlerde mağduriyetlerin yaşanmaması için vatandaşların uyarılması gerekmektedir. Duyurunun tarih ve saatleri aşağıda belirtilmektedir.”6 Ağustos 2015       15.00 - 19.00 saatleri arası      Avustralya Lone Pine Anıtı, 8 Ağustos 2015       15.00 - 19.00 saatleri arası      Yeni Zelanda Conkbayırı Anıtı” denildi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek