Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1038 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

16. Sünnet Şöleni 24 Ağustos’ta başlayacak

Lüleburgaz Belediyesi ve hayırsever işadamı Ali Osman Keçeci’nin katkılarıyla düzenlenen Sünnet Şöleni’nin bu yıl 16.sı düzenlenecek.
16. Sünnet Şöleni 24 Ağustos’ta başlayacak

24 Ağustos Pazartesi akşamı kına gecesi ile başlayacak sünnet şöleni 28 Ağustos Cuma gecesi final gecesi ile sona erecek.

Şölen Programı şöyle;

24 Ağustos Pazartesi günü saat 20:30’da Kongre Meydanı’nda sünnet olacak çocuklara kına gecesi düzenlenecek.

25 Ağustos Salı günü saat 10:00’da alay yapılacak. Sünnet çocukları aileleri ile birlikte belediye önünde toplandıktan sonra araçlarla şehir turu atıp Edirne Bayırına çıkacaklar. 26 Ağustos Çarşamba günü de çocuklar sünnet edilecek. 28 Ağustos Cuma günü öğlen namazının ardından Sokollu Camii’nde mevlüt okutulacak. Akşam ise saat 21:00’de Kongre Meydanı’nda Sünnet Şöleni gerçekleştirilecek.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek