HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 808 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl İstihdam Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı yapıldı

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığı’nda 28 Temmuz 2015 Salı günü, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
İl İstihdam Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı yapıldı

Gerçekleşen toplantıda, İŞKUR İl Müdürlüğünce 2015 yılı ilk altı ayı içerisinde yapılan çalışmalar ile bu yılın ikinci yarısında yürütülecek faaliyetler ele alındı.

 

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce, mevzuatta yapılan yeni düzenlemeler neticesinde, özel sektör işverenlerine işe almayı düşündükleri mesleksiz işsizlere ve örgün ortaöğretim öğrencileri haricindeki öğrencilere işbaşında meslek öğrenmeleri ve tecrübe kazanmaları için düzenlenen işbaşı eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

 

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya; Kırklareli Üniversitesi Rektör Vekili Bülent Şengörür, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Kuşoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy, Trakya Kalkınma Ajansı Koordinatörü Şenay Çekiç, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz,  Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Muzaffer akgül, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Gültekin Hadi, Kristal İş Sendikası Şube Başkanı Ufuk YARATAN, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat ŞEKER, HAK-İŞ Temsilcisi Vedat Erkan Koç, Paşabahçe Cam San. Kırklareli TİSK Temsilcisi Mustafa Ciğercioğlu, Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, Kırklareli Girişimci Kadınlar Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Gürkan Oras katıldı.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek