Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO ile TREPAŞ arasında sanayiciye indirim protokolü imzalandı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç arasında 28 Temmuz 2015 Salı günü “Sanayiciye İndirim Protokolü” imzalandı.
LTSO  ile TREPAŞ arasında sanayiciye indirim protokolü imzalandı

“İl ve Bölge Ekonomisine Katkı Sağlamak İstiyoruz”

Lüleburgaz TSO üyelerine yönelik olarak imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç; “Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet verebilmektir. Geçen yıl imzalamış olduğumuz ve halen devam ettirdiğimiz, ticarethane kampanyamız yoğun ilgi ile karşılanmıştır. Bununla birlikte sanayi tarifesinde olan müşterilerimize de hem indirim hem de sabit fiyat veriyoruz. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına TREPAŞ olarak, Lüleburgaz TSO ile birlikte yarattıkları sinerji ile destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı  sağlamak istiyoruz” diyerek Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz ’e işbirliği için teşekkür etti.

 

Sanayicilerimiz İçin;  Aktif Enerji Bedeli  İndi  ve  16 Ay Sabitlendi

Kampanyadan serbest tüketici niteliğine sahip, sanayi tarifesinde yer alan tüm oda üyelerinin  faydalanabileceğini söyleyen Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz; “Kampanyadan faydalanan sanayicilerin, aktif enerji bedeli mevcut tarife üzerinden indirilecek ve 2016 sonuna kadar zamlanmayacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz 444 88 35 nolu TREPAŞ Çağrı Merkezi’ni arayabilir, TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gidebilir, satis@trepas.com.tr adresine e-mail gönderebilirler. İmzalamış olduğumuz indirim protokolünün; ilimize, bölgemize ve sanayici üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber MERKEZİ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek