Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1382 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Trakya Koleji mezunları 2015 Ösys sonuçlarında fark yarattı

Lüleburgazlı Emekli Eğitimci Hüseyin Gürçay’ın Okul Müdürlüğünü yaptığı Çorlu’da bulunan Özel Trakya Koleji mezunları 2015 ÖSYS sonuçlarında fark yarattı.
Özel Trakya Koleji mezunları 2015 Ösys sonuçlarında fark yarattı

2014-2015 Eğitim öğretim yılında 24.yılını dolduran Özel Trakya Koleji LYS sonuçlarıyla Türkiye’nin saygın üniversitelerinin gözde meslek dallarına yüzde 87’lik yerleşme oranıyla fark yarattı.

Özel Trakya Koleji mezunları çoğunlukla ilk tercihlerine yerleşerek istedikleri üniversitelerde okumaya hak kazandılar.

Okulu Müdürü Hüseyin Gürçay; “İyi yönetimi, güçlü öğretmen kadrosu, kuvvetli aile desteği ve kurucu temsilcimizin sonsuz katkılarıyla bu güzel tablo ortaya çıktı. Tüm emeği geçenleri ve çocuklarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Onları güzel bir gelecek bekliyor. Bu yıl tüm çabalarına rağmen hedefine ulaşamamış, yerleşememiş veya yüksek puanlar almasına rağmen istediği meslek dalına giremeyeceğini düşünerek tercih yapmayanlar ve tekrar sınava hazırlanacak öğrencilerim. Sizler bir şey kaybetmediniz. Seneye mükemmel yerler kazanarak hedeflerinize ulaşacağınıza gönülden inanıyorum. Başta aileleriniz ve bizler hep yanınızdayız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”dedi.

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Okul Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan duygularını “Sevgili Trakya Koleji Anadolu Lisesi mezunu öğrencilerim. Öğrenim hayatınız boyunca iyi bir üniversiteye yerleşerek güzel bir meslek sahibi olmak için çok çalıştınız, emek verdiniz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Çalıştınız ve başardınız. Ülkemin geleceği sizlere emanet. Başarılarınız size ailelerinize, bizlere armağan oldu ve olmaya devam edecek. Üniversite yaşamınızda da başarılar diliyorum. Bu başarıyı sağlayan yöneticilerimizi, öğretmenlerimi, öğrencilerimizi, aileleri kutluyor ve tebrik ediyorum.” Sözleri aktardı.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek