HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 29 Temmuz 2015, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TDP Lüleburgaz halkını uyardı

Ramazan Bayramı’nın ardından harekete geçiren telefon dolandırıcıları, adeta Lüleburgaz’ı mesken edindi.
TDP Lüleburgaz halkını uyardı

Pazartesi günü 155’e gelen 32 ihbar üzerine polis Lüleburgaz’da bulunan bankaların önlerinde Ptt Müdürlüğü’nde önlem alarak, vatandaşların kendilerini polis veya savcı olarak tanıtan dolandırıcılara para yatırması önlendi.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis (TDP) Şube çalışanları önceki akşam Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda vatandaşlara uyarı broşürü dağıtarak dolandırıcıların oyununa gelmemeleri konusunda uyardı.

TDP’nin dağıttığı uyarı broşüründe; “Sizi cep telefonundan arayıp kendisini hakim, savcı, polis veya asker olarak tanıtan, telefon hattınızdan suç ilendiğini söyleyip sizi korkutmaya çalışarak, çeşitli bahaneler üreten veya yarışmadan para ödülü kazandığınızı söyleyen, sağlık sigortası yapıldı, prim borcunuz var diyerek  arayanları kabul etmeyin.  Banka hesabına veya verdiği telefon numarasına  para yatırmayın, sigortalarınızı tanıdığınız bildiğiniz bayilere yaptırın. Telefonlar gelen teklifleri kabul etmeyin” denildi.

Telefon dolandırıcılarını dün de Lüleburgaz şehir merkezi, beldeleri veya köylerinde oturan yaklaşık 20 kişiyi arayıp telefonlar dolandırmaya kalktığı öğrenildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek