Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 28 Temmuz 2015, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 984 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de üye listeleri bugün askıda

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün partisi binasında yapıldı.
CHP’de üye listeleri bugün askıda

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ile İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel’in yönettiği toplantıya Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlu, CHP Evrensekiz Belde Başkanı Abdurrahman Akyıldız ile parti üyeleri katıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda üye listelerinin bugün saat 10.00’da askıya çıkacağını söyledi.

Üye listelerinin askıya çıkacağı gün itirazların da başlayacağını belirten Güncer; “Üye listeleri 3 Ağustos 2015  Pazartesi gününe kadar askıda kalacak. Üyelerimiz bu tarihe kadar üye listelerine itiraz edebilecek. 5 Ağustos 2015 tarihinde itirazlar değerlendirilecek İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karara bağlanacak. 7 Ağustos 2015 tarihinde ilçe yönetim kurulları itirazları il yönetim kurullarına bildirecek. İl Yönetim kurulları da 12 Ağustos tarihinde ilçelerden gelen itirazları karara bağlayarak kesin üye listelerini askıya çıkaracak.15 Ağustos 2015  Cumartesi günü de ilçelerde mahalle delege seçimleri başlayacak. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak 10 Ağustos 2015 tarihinde mahalle delege seçim takvimini üyelerimizle paylaşacağız” dedi.

Güncer, mahalle delege seçimlerinde uy kullanacak olan üyelerin seçim takviminin başlangıç tarihinden 3 ay öncesine denk gelen 20 Mart 2015 ve daha öncesinde parti üye olması gerektiğini söyledi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek