Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Temmuz 2015, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 2230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz hafta sonunda karıştı

Lüleburgaz’da geçtiğimiz Cumartesi akşamı düğünden dönerken araba çarpan 75 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
Lüleburgaz hafta sonunda karıştı

Fatih Caddesi’nde ise işportacılık yapan iki kişi, satış fiyatları konusunda anlaşamayınca kavga etti.

 

Biri ağır iki kişinin yaralandığı olayı vatandaşlar da korkuyla izledi.

 

Alınan bilgiye önceki gün saat 14.30 sıralarında Lüleburgaz Kongre Meydanı’nın arkasında Fatih Caddesi’nde kavga olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.

 

Cadde üzerinde seyyar satıcılık yapan Ş.K. ile V.K.’nın önce sözlü tartışma yaptığı ardından da birbirlerini kiloluk ve bıçakla yaraladığı öğrenildi.

 

Kafasına kiloluk isabet eden V.K.’nın saçlı derisinde 2 cm’lik kesi, sağ bacağını iç kısmında da morluk tespit edildi. Hayati tehlikesi olmayan V.K.’nın ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

 

Kavgada bıçakla yaralanan Ş.K. ise Lüleburgaz’da yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlike kaydı ile Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

 

Düğünden dönerken araba çarptı

 

Lüleburgaz’da Cuma gününün akşamı meydana gelen olayda ise, Lüleburgaz Fatih Caddesi Nalbant Arif Pasajı’ında bulunan  Uzman Bilgisayar’ın sahibi Orhan Arslankur’un annesi Ayşe Arslankurt’a araç çarptı.

 

Alınan bilgiye göre kızı ile birlikte Minder Cafe’de  bir tanıdığının düğününe katılan Ayşe Arslankurt, yürüyerek düğün yerinden KİPA’ya gitmek istedi.

 

N.G. isimli şahsın kullandığı 34 CSZ 32 plakalı araç Ayşe Arslankurt’a çarptı.

 

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi’nde ilk tedavisi yapılan Ayşe Arslankurt’un hayati tehlike kaydı ile Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi.

Ayşe Arslankurt’un gece saat 01.30’da burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Ayşe Arslankurt’un geçtiğimiz Pazar günü Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

 

 

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek