Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 27 Temmuz 2015, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1355 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LYFA’dan sonra LYKA

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA) projesinin ardından Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA)’ni hayata geçirmek üzere önceki gün büyük bir başlangıç yaptı.
LYFA’dan sonra LYKA

Lüleburgaz Belediyesi,  Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Mimarı Proje Yarışması kapsamında “Kolokyum” etkinliği düzenledi.

25 Temmuz Cumartesi günü, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde saat 14:00’de düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları  Kevser Özkan, Rasim Aslan, Necmi İnci,  Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, İl Genel Meclis Üyeleri,  Belediye meclis üyeleri, proje jüri üyeleri ve yarışmacılar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz’da 2016 yılını kadın yılını ilan ettiklerini ve Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi projesinin de Türkiye’de örnek olacak bir proje olduğunu söyledi.

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Mimarı Proje Yarışmasına 48 projenin katıldığını belirten Halebak şöyle konuştu; “ “Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Lüleburgaz için gerekli bir yapımıydı? Sorusu sorulabilir. Ülkemizde kadına şiddet, kadın cinayetleri arttı. Bizde yaşadığımız bölgede bizde böyle bir şey var mı? Hayır. Peki neden bizde neden böyle bir şey yokta ülkemizde anormallikler oluyor. Kadınlara şiddeti engellemek için birçok toplantılar, uygulamalar yapılıyor. Lüleburgaz Belediyesi 2016 yılının Lüleburgaz’da kadın yılı ilan etti. Bizde bu kapsamda kadınlara yönelik olarak Lüleburgaz Kadın Akademisi’ni planladık. Siz çok değerli katılımcılar bu yarışma için projeler ürettiniz. Burada projelerimizi sergiliyoruz. Ben, Lüleburgaz Yıldızları  Kadın Akademisi Mimarı Proje yarışmasına katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum, projenin Lüleburgaz’a hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kolokyum jüri üyelerine sorulan soru cevaplar ile devam etti. Etkinlik, soruların ardından kokteyl ile son buldu.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek