Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 27 Temmuz 2015, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 822 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Yaz Kampı kayıtları başladı

Evrensel Kültür Merkezi tarafından düzenlenen 13. Yaz Gençlik Kampı 8-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında İzmir Dikili Sotes Tatil Köyü’nde düzenlenecek.
Gençlik Yaz Kampı kayıtları başladı

Kampla ilgili olarak Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda kamp iletişim çadırı açan ve kampın Lüleburgaz Sorumlusu olan Engin Deniz Atlı, yaptığı açıklamada; “1998 yılında Bergama ile başlayan gençlik kampı dizisi zaman zaman ara verse de bu yıl 13. Gerçekleştirilecek. Bu yıl gençlik kampına Son Feci Bisiklet, Komik Günler,  Aydoğan Topal, Metin  Kemal Kahraman, Caner Cindoruk, Ahura Ritm Topluluğu katılacak. Kampta gençler yalnızca tüketen değil üreten de olacak. Birlikte üretmenin ve paylaşmanın keyfini yaşacak. Kampa katılmak isteyenler 0 546 857 00 39 nolu telefonla bizimle irtibat kurabilirler” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek