Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 07 Temmuz 2015, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Belediyesi’nden borcu olanlara "kısa mesajla" hatırlatma

Edirne Belediyesi, belediyeye borcu olan vatandaşlara kısa mesaj atarak bilgilendirme yapıyor.
Edirne Belediyesi’nden borcu olanlara

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  yaptığı açıklamada, kısa mesaj uygulaması ile vatandaşlara farklı bir kanaldan daha ulaştıklarını belirtti.

Vatandaşların belediye olan borçlarını zamanında ödemesi için uygulama başlattıklarını aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Bizim halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmamız için maddi kaynaklara ihtiyacımız var. Para bulmamız gerekiyor. Para bulabileceğimiz en rahat alanlardan biriside alacakların tahsil edilmesi. Biz yurttaşlarımıza kısa mesaj yoluyla çağrıda bulunuyoruz. Belediyemize su borcu olan, emlak vergisi ve benzeri borçları olan vatandaşlarımıza mesaj atıyoruz. Bazen bu mesajlar borucunu ödemiş vatandaşlarımıza da gidiyor. Onlar kusura bakmasın sistemde bazen böyle aksaklıklar yaşanabiliyor."

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek