Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 07 Temmuz 2015, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1365 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aday olmazsam açıklarım

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.30’da başlayan toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ile İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel yönetti.
Aday olmazsam açıklarım

Toplantıya  Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, CHP Lüleburgaz  Gençlik Kolları Başkanı  Seyran Yılmazoğlu ile parti üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer; “Hepinizin bildiği gibi parti içinde bir seçim sürecine girdik. Bu seçim süreci 20 Haziran’da başladı.  Şimdi 20 Temmuz’da Genel Merkez’den aday listeleri gönderilecek. 28 Temmuz’da parti binasında askıya çıkacak. 3 Ağustos’a kadar askıda kalacak.” Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Güncer’in ardından Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş söz aldı. Altıntaş konuşmasında ; “Ahmetbe Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’nde çiftçilerimiz randevu istediği zaman kendisilerine Eylül ayından önce randevu verilmiyor. Artık hiç verilmiyor. Peki evinde buğdayını koymayacak yeri olmayan ne yapacak. Buğdayını tüccara verecek. Biz buradan TMO yetkililerine sesleniyoruz. Çiftçilerimizi zor durumda bırakmayın. Ofis Çiftçinin Kara Gün Dostu’dur  sözünü hatırlayın.” Dedi.

İlçe Başkanlığı seçimlerine de değinen Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş; “Birileri yerel seçimlerin, genel seçimlerin intikamını almak için delege ve ilçe başkanlığı seçimlerine müdahale ediyor. Ama bu müdahaleyi yapmak isteyenler 2019 yılına 3,5 sene kaldığını unutmasın” dedi.

Altıntaş’ın ardından Kırklareli’den Kenan Gürbüz konuştu.  Kenan Gürbüz, Kırklareli’de delege seçimleri öncesinde bir takım oyunların şimdiden kurulduğunu söyledi.

Kenan Gürbüz’ün ardından  CHP’nin genç üyelerinden Talat Aydın söz aldı. Talat Aydın, “Haziran gençliği CHP’nin içinde yer almıyor. Parti içinde büyük bir çıkar ilişkileri ve delege ağalığı sistemi var. Trakya toprakları yağmalanıyor. CHP’li gençlerden ses çıkmıyor. Ses çıkaranlar da büyükleri tarafından susturuluyor. Bunun  sonra ermesi gerekir” dedi.

Talat Aydın’ın ardından  Macit Nurtekin söz aldı. Kimsenin kapalı kapılar ardında pazarlık yapmaması gerektiğini söyleyen Macit Nurtekin; “Bayan İl Genel Meclis Üyelerimiz partiye niye gelmiyor?” dedi.

Toplantı saat 13.30’da sonra erdi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek