HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Temmuz 2015, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1505 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çevre yolu acil ihtiyaç

Lüleburgaz’da hareket eden günlük araç sayısı geçtiğimiz yıl 5 bin olurken bu yıl 7 bini geçti. Çevre yolu olmadığı için İstanbul veya Edirne istikametine giderken mecburiyetten Lüleburgaz’dan geçen araç sayısı ise yaklaşık 10 bin olarak hesaplandı.
Çevre yolu acil ihtiyaç

 İstanbul ile Edirne’yi birbirine bağlayan D 100  Karayolu’nun artık şehir içinde kalması bu araçlarında mecburen Lüleburgaz içinden geçmesine neden oluyor. Lüleburgaz’a çevre yolu yapılsa en az 5 bin araç Lüleburgaz’ın içine girmeyecek. Lüleburgaz şehir için trafiği de bir nevi rahatlayacak.

Konu ile ilgili sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar; “Başka şehirler ne ister bilemeyiz ama biz Lüleburgaz halkı olarak milletvekillerinden Lüleburgaz’a acilen bir çevre yolu kazandırmalarını istiyoruz. Çünkü Babaeski ve Havsa’nın bile çevre yolu var. Lüleburgaz’ın yok.  Çevre yolu acil ihtiyaç” diyerek yaşanan sıkıntıyı dile getiriyor.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek