HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Temmuz 2015, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1160 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ramazan Ayı’na yakışan budur

Lüleburgaz Dere Mahallesi’nde hayırsever bir vatandaş tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan erzağı dağıtıldı.
Ramazan Ayı’na yakışan budur

Lüleburgaz’ın ilk belediye başkanlarından Ethem Paçacı’nın torunu Mubahat Paçacı Şen, her yıl yaptığı yardımların bu yıl beşincisini gerçekleştirdi. Dere Mahallesi Muhtarı N. Yavuz İşçioğlu ile birlikte muhtarlık binasında 60 kişi için hazırlanan erzaklar ihtiyaç sahibi ailelere verildi. Her yıl Ramazan Ayı’nda imkanları doğrultusunda yardımlar yaptığını belirten Şen “Ramazan Ayı insanların nefislerini terbiye ettiği, birbirlerine sıkı sıkıya sarıldıkları mübarek bir aydır. Bu mübarek günlerin anlamına uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa yardımcı olabilmek benim için en büyük mutluluktur” dedi.

Dere Mahallesi Muhtarı İşçioğlu da bu yıl beşinci kez yardımlarını esirgemeyen Şen’e teşekkür etti. Bu anlamlı yardımların tüm imkânı olan insanlara örnek olmasını diledi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek