Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 16 Temmuz 2012, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 3311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Decoor Line açıldı

Lüleburgaz’da geçtiğimiz Cumartesi günü İnönü Mahallesi’nde Murat Hidavendigar Caddesi Bulvar Yolu üzerinde Ergin Çelik ve Fırat Akyıldız’ın işletmeciliğini yaptığı Decorr Mutfak Kapı açıldı.
Decoor Line açıldı Mutfak ve kapı üzerine satış yapacak işletmede açılışa özel indirimlerde mevcut. İnşaat ve mutfak sektöründe 45 yıldır var olduklarını söyleyen Çelik ve Akyıldız, “ Biz kaliteye ve müşteri memnuniyetine çok önem veren bir işletmeyiz. İlk şubemizi Lüleburgaz’da açtık. Tüm Lüleburgaz halkını kaliteli, şık mutfak ve kapılarımızla tanışmaya bekleriz” dedi. Açılışını Ozan Isı İnşaat LTDŞTİ Sahibi Mustafa Özdemir’in yaptığı Decorr Line Mutfak Kapı mağazası açılmadan önce kurban kesilerek dualar okundu. Şuayip EVİN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek