HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Temmuz 2015, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 749 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

53 ’ncü yılı geride bıraktık

4 Temmuz 1962 yılında yayın hayatına başlayan Hürfikir Gazetesi, bugün yayınlanan sayısıyla 53’nci yayın yılını tamamlayarak
53 ’ncü yılı geride bıraktık

54’ncü yılına “Merhaba” dedi.

Merhum Mahir Altan tarafından kurulan Hürfikir Gazetesi’nin bugünkü imtiyaz sahipliğini Murat Mahir Altan devam ettirirken, Yazı İşleri Müdürlüğü Ertan Bayer tarafından sürdürülüyor.

53 yıl gibi bir sürede sahip değiştirmeden halen yayın hayatını sürdüren Türkiye’deki birkaç yerel gazeteden biri olma gibi bir rekoru da elinde bulunduran Hürfikir Gazetesi, bölgemizdeki en modern baskı tesislerine de sahip bulunuyor.

Gücünü ve sürekliliğini tamamen Lüleburgaz Halkından alan ve yarım asrı aşkın süredir ayakta kalmayı başaran gazeteniz Hürfikir son dönemdeki özelleştirmeler, durmak bilmeyen teknolojik gelişmeler ve tüm baskılara rağmen tarafsız, ilkeli ve doğru haber vermek adına tüm zorluklarla mücadelesini sürdürüyor.

 

53’ncü yılımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm Lüleburgaz ve Kırklareli Halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek