Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Temmuz 2015, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1019 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey’de alıma elektrik engeli

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ahmetbey Ajansı daha önce yaptığı açıklamada, çiftçilerin randevulu sistem ile 1 Temmuz 2015 Çarşamba gününden itibaren ürünlerini teslim edebileceklerini açıklamıştı.
Ahmetbey’de alıma elektrik engeli

Çiftçilerden 1 Temmuz 2015 tarihi için randevu alanlar   dün ürünlerini Ahmetbey Ajansı’na götürdü.

Ancak  Ahmetbey TMO, elektriklerin kesik olduğunu ileri sürerek dün çiftçilerin ürünlerini almadı.

 

Güneş altından ürünlerini getiren çiftçiler zor anlar yaşarken sıkıntılarını  Gazetemize aktardılar.

 

Bugün Ahmetbey’de yaşanan uygulamanın çiftçileri mağdur ettiğini belirten vatandaş bu sıkıntının bir an önce giderilmesini istediler.

 

Bir ay sonraya randevu veriliyor

Gazetemize konu ile ilgili açıklamada bulunan üreticiler “ Ahmetbey’de bulunan TMO bir ay sonraya randevu veriyor. Peki bir ay bu ürünü biz nerede saklayacağız. Deposu olan var olmayan var. Mecbur tüccarın eline düşüyoruz.  Alımların hemen yapılması gerekir” dediler.

 

 

CHP İl Genel Meclis Avukat Bora Terzi’de yaptığı açıklamada; “Üreticilerimiz sorunlarını bizlere aktardılar. Durumları oldukça kötü alım işinin sorunsuz yapılması gerekir. Bazı üreticilerimiz oruçlu bir şekilde ürününü getirmiş. Bu kadar çiftçinin bekletilmesi randevu verip almamak iyi şeyler değil” dedi.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’da üreticilerden gelen ziyaret üzerine TMO Ahmetbey Ofisi’ne gitti. Durumla ilgili görüşme yaparak sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Saat 15.30’da elektrik geldi

 

Öte yandan dün  TMO  Ahmetbey Ofisi’nde saat 11.00’de başlayan elektrik kesintisi saat 15.30’da giderildi. 15.30’ dan sonra alımlar kademeli olarak başladı.

 

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek