Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Temmuz 2015, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 1064 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bisiklet Derneği Kore’li misafirlerini ağırladı

Lüleburgaz Bisiklet Derneği, Kore’den gelen bisiklet tutkunu misafirlerini ağırladı.
Bisiklet Derneği Kore’li misafirlerini ağırladı

2 kadın 2 erkek dört kişiden oluşan Koreli misafirlerle bisiklet Derneği’nde bir araya gelen bisikletçiler farklı dünyalardan da olsalar aynı tutkuda birleştiler. Koreli grupla internet üzerinden bağlantı kurduklarını ve onları Lüleburgaz’a davet ettiklerini belirten Dernek Başkanı Atıf Aral “Misafirlerimizi Derneğimizde ağırlayıp onlara Lüleburgaz’ımızın tarihi mekânlarını gezdireceğiz. Bisiklet tutkusunu bir de onların gözüyle görmek istiyoruz” dedi. Veysel Yaman da Türk misafirperverliğini yabancı konuklara göstermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Tüm insanları barış içinde yaşamaya çağırdı.

Ülkeleri farklı tutkuları aynı

Bilgisayar programcısı, bisiklet tamircisi, film editörü gibi mesleklerle uğraştıklarını belirten yabancı bisikletçiler Hyalim Kwon, Jun Sang Kang, June  Jung In Lım bisiklet sürmenin kendileri için bir yaşam biçimi olduğunu söyleyip “bizler gelecekte çocuklarımıza torunlarımıza anlatacak anılar oluşturmak için dünyayı bisikletlimizle geziyoruz. Farklı insanlarla tanışıp dost olmayı, en önemlisi de bisiklet sürmeyi çok seviyoruz” diyerek bisiklet sevdalarını dile getirdiler.

İstanbul’a uçakla geldiklerini ve daha sonra Lüleburgaz’a bisikletleriyle geçtiklerini söyleyen Koreli grup, buradan da Edirne, Bulgaristan ve sonrasında da Nice’ye gideceklerini belirttiler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek