Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Temmuz 2015, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Belediyesi’nde iftar yemekleri başladı

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri bu yıl Karahıdır Mahallesi sakinlerine verilen yemekle başladı.
 Kırklareli Belediyesi’nde iftar yemekleri başladı

Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan ve mahalle halkı tarafından yoğun ilgi gösterilen yemeğe Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.  

Vatandaşların otobüslerle getirildiği iftar yemeği öncesi Başkan Kesimoğlu, gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Gelen misafirlerine yakın ilgi gösteren Kesimoğlu, masaları da tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti ve birlik beraberlik içinde huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmeleri dileğinde bulundu.

Oruçlarını açan vatandaşlar, böyle bir organizasyon düzenlendiği için Kesimoğlu’na teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

İftar yemeğinin ardından vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet S. Kesimoğlu; Ramazan Ayı’nın dostluğun, kardeşliğin, komşuluğun, sevginin, barışın ve adaletin çoğaldığı bir ay olduğuna dikkat çekti.

Ramazan Ayı içerisinde hem dünyada hem de ülkemizde barışın hakim olmasını dileyen Kesimoğlu’’ Bu güzel gecede Karahıdır Mahallesi sakinlerimiz ile oruçlarımızı birlikte açarak, güzel bir komşuluk örneği sergiledik. Sizler verilen iftar yemeğine katılarak, harcanan emekleri öksüz bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDECEK…

Karahıdır Mahallesi ile başlayan  30 Haziran Salı günü de  Karakaş Mahallesi ile süren iftar yemekleri  1 Temmuz Çarşamba Doğu Mahallesi, 2 Temmuz Perşembe Cumhuriyet Mahallesi, 3 Temmuz Cuma İstasyon Mahallesi, 4 Temmuz Cumartesi Pınar Mahallesi, 5 Temmuz Pazar Bademlik Mahallesi, 6 Temmuz Pazartesi Demirtaş Mahallesi, 7 Temmuz Salı Yayla Mahallesi, 8 Temmuz Çarşamba Karacaibrahim Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe Protokol üyeleri ve basın mensupları, 10 Temmuz Cuma Kocahıdır Mahallesi, 11 Temmuz Cumartesi Akalar Mahallesi, 12 Temmuz Pazar Engelliler, şehit ve gazi aileleri ile huzurevi sakinleri, 13 Temmuz pazartesi günü belediye personeli ve ailelerine verilecek yemek ile iftar yemekleri son bulacak.

 

 

 Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek