Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Haziran 2015, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz Spor Okulları törenle açıldı

Yaz Spor Okulları 29 Haziran Pazartesi günü 8 Kasım Stadyumu’nda sporcu ve velilerin de katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreni ile açıldı.
Yaz Spor Okulları törenle açıldı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat,  açılışa katılan tüm velilere teşekkür etti. Sporu daha geniş kitlelere yayma çabasında olduklarını belirterek “Çocuklarımızın spora yönelmeleri sayesinde daha sağlıklı ve dolayısıyla daha başarılı bir toplum oluşturma gayretindeyiz. Siz değerli velilerimiz de çocuklarına destek oldukları takdirde onların başarıları giderek büyüyecektir. Düşünün ki çocuğunuz Milli olduğu takdirde 1000 TL maaş alacak, Üniversiteye sınavsız giriş hakkı kazanacak ve bunun yanında Kulüplerimiz de kendisine katkı sağlayacaktır” dedi.

Atletizm, basketbol, jimnastik, futbol (bayan), güreş, halter, masa tenisi, judo, satranç, taekwondo, voleybol, hentbol, dans ve her türlü engelli için yaz spor kurslarını başlattıklarını söyleyen Müdür Polat “Çocuklarımızın zinde kalıp enerjilerini atmaları, istedikleri fiziği yakalamaları için Yaz Spor Okullarımızı başlatıyoruz. Çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek