Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Haziran 2015, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kahveciler Esnaf Odası iftar yemeği düzenledi

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla, Lüleburgaz Öğretmenevi'nde iftar yemeği düzenledi.
Kahveciler Esnaf Odası iftar yemeği düzenledi

İftar yemeğine, Türkiye Kahveciler ve Kıraathaneciler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyon Genel Başkanı Murat Ağaoğlu, Tekirdağ Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Bayer, Çorlu Başkanı Yıldız Filiz, Malkara Başkanı Osman Alcan, Kırklareli Başkanı Şaban Güven, Edirne Başkanı Timur Erdoğan ve üyeler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif  Kıvılcım: “Ramazan ayı sabır ayıdır. Ramazan Ayı şükür ve yardımlaşma ayıdır. Bu ayda huzura karışır nefislerimiz gemlenir, bedenlerimiz dinginliğe ulaşır. bizi bir araya getiren mübarek ay vesilesiyle nefretin yerine sevginin, savaşın yerine barışın olmasını diler hepinize şükranlarımı sunar, Ramazan ayının bereketli ve kazançlı geçmesini dilerim” dedi. 

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde oruçlar açılıp, iftar yemeği yendi. 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek