HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Haziran 2015, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1141 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurudereliler Derneği’nden muhteşem İftar

Kurudere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce 28 Haziran Pazar akşamı İftar Yemeği düzenlendi.
Kurudereliler Derneği’nden muhteşem İftar

Dernek Başkanı Mehdi Erginuğuzlu ve Yönetim Kurulu Üyelerince Atatürk Mahallesi Kenar Caddesi No:96 adresindeki Dernek Lokali önünde gerçekleştirilen İftar Yemeğine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Müftü Vekili Nuri Derdiyok, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti eski Milletvekili Av. Şenol Gürşan ve bin beş yüze yakın vatandaş katıldı.

İftar öncesi dualar okundu. Müftü Vekili Derdiyok, Dernek Başkan Erginuğuzlu ve Yönetim kurulu Üyeleri olmak üzere böyle güzel bir organizasyona imza atan Kuruderelileri kutladı. Derdiyok “Bu derneğin ismini değiştirmek lazım. Kurudereliler değil Akardere yapmak lazım çünkü bu dernekten iyilik güzellik akıyor. Maşallah burada Ramazan Ayı’nın güzellikleri sergileniyor ve hep birlikte dualarımızı yaparak oruçlarımızı açıyoruz” dedi.

İftar saati ile birlikte oruçlar açıldı ve caddeyi dolduran kalabalık hep birlikte oruçlarını açtı. Yenen yemeğin ardından tüm katılımcılara çay servisi yapıldı. Masalarda yapılan koyu sohbetler ortama dostluk ve kardeşlik duyguları getirdi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek