HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 29 Haziran 2015, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1053 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Esen “Kira yerine evini öde”

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Erkan Esen, yatırım yapmak isteyen Lüleburgazlılara emlak almalarını önerdi.
Başkan Esen “Kira yerine evini öde”

Haziran Ayı’nda gerçekleştirilen seçimler ve ardından Ramazan Ayı’nın girmesiyle piyasada bir durgunluk yaşandığını belirten Başkan Esen “ Piyasalarda durgunluk yaşanmasına rağmen yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızın emlak almalarında fayda olacağı inancını taşıyorum. Bugün en düşük ev kiraları hemen hemen 400-500 TL’den başlamaktadır. Her ay ev kirası ödemektense vatandaşlarımız imkanları doğrultusunda ev kredisi kullanıp ödeyerek hem kiradan kurtulmuş olur hem de ev sahibi olabilirler. Ayrıca yatırım için ev almak isteyen vatandaşlarımıza da ev almalarını öneririm” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek