33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 29 Haziran 2015, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1120 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dilenciler bıktırdı

Lüleburgaz’da daha önce var olan dilenci sorunu Ramazan Ayı’nın gelmesi ile iyice arttı. Başta Lüleburgaz Sokullu Camii olmak üzere camii avlularını ve ana caddeleri mesken tutan dilenciler vatandaşları bıktırdı.
Dilenciler bıktırdı

Dilencilerin sadece bulundukları yerde oturmadıklarını dükkanlar da tek tek gezdiğini belirten vatandaşlar; “Sokakta iki veya üç kişi bir araya gelelim hemen bir yerden bir dilenci çıkıp para istiyor. Bizleri mi gözetliyorlar anlamıyoruz. İşlerimiz zaten kötü. Dükkana müşteri geliyor satış yapacağız. Hoop bir dilenci geliyor müşteri kalkıyor. Bu dilenciler artık bıktırdı. Yetkililerin bu soruna bir an önce çare bulmasını istiyoruz” dediler.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek