33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Haziran 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 2537 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatandaşlar Fatih Caddesi’nde rahat gezemiyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından başlatılan yayalaştırma çalışması ile İstanbul Caddesi, Fatih Caddesi ve Turgutbey Caddesi gibi yerlerde yayalaştırma çalışmaları başlamıştı.
Vatandaşlar Fatih Caddesi’nde rahat gezemiyor

Yapılan yayalaştırma uygulaması, yayalarda büyük sevinç yaratmıştı.

Ancak, yayalaştırma uygulaması başladıktan sonra caddelerde hız yapan plakasız motosikletler ve yine yayalaştırma içinde hızlı giden taksiler vatandaşları zor durumda bırakmaya başladı.

Konu ile ilgili olarak sıkıntısını dile getiren vatandaşlar; “Yayalaştırma yapılan yerlerde yayalar araç gelecek diye endişe etmeden yürür. Çocuklarını salar. Türkiye dışındaki ülkelerde bu böyledir. Ancak ne hikmetse Lüleburgaz’da yayalaştırma uygulaması başladıktan sonra vatandaşlar daha da korkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Belediyesi’nin yanında bulunan meydanda oynayan 3 yaşlarındaki çocuğa az daha hız yapan plakasız motosiklet çarpıyordu. Yetkililerin bu sıkıntıları çözmeleri için kendi yakınlarına bu motosikletlerin çarpmasını mı bekliyorlar bilemiyoruz” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek