Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Haziran 2015, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu okul hangi ülkede

Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel geçtiğimiz hafta vefat etmişti. Merhum Süleyman Demirel’in ardından Çarşamba günü Türkiye genelinde 3 gün yas ilan edilmişti.
Bu okul hangi ülkede

Lüleburgaz’da da resmi daireler 3 gün yas kararına uyarak bayraklarını yarıya indirdi.

Ancak bu karara uymayan bir okul vatandaşların tepkisini çekti.

Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi, sanki başka ülkenin bir okuluymuş gibi yas kararından bihaberdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Atatürk Anadolu Lisesi’nde Türk Bayrağı’nın yarıya indirilmediğini gören vatandaşlar bunu gazetemize bildirdi.

Konuya ilişkin yaptığımız incelemede; saat 16.00 sıralarında Atatürk Anadolu Lisesi’nde Türk Bayrağı’nın yarıya indirilmediğini ve vatandaşlarımızın şikâyetlerinin yerinde olduğunu gördük.

Gazetemize açıklama yapan çok sayıda vatandaşımız; “9’uncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i kaybettik. Ülkemizde 3 gün yas ilan edildi.  Bayraklar yarıya indi. Ama okulda 3 günlük yas ilanını pek takmamış, devletin vermiş olduğu bir karara uymadığını gördük. Ya yas kararını beğenmedi. Ya da haberi yok. Ama nedeni ikisinden biri olsa da ikisi de çok vahim. Burada devlet kararını uygulamama var. Sorumluların bulunması ve nedeninin tespit edilmesi gerekir” dedi.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek