Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 12 Haziran 2015, Cuma 09:37 tarihinde eklendi. 3510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAL Mezunları veda etti

Lüleburgaz Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında mezun ettiği 152 öğrencisini düzenlediği törenle uğurladı.
LAL Mezunları veda etti

Okul bahçesinde düzenlenen görkemli törene Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürleri Hamdi Özturgut, Metin Altundaş  ve Bahattin Girgin, AK parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Törenin başında okul öğretmenleri sahneye davet edildi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul Müdürü Arzu Becerenel yaptığı konuşmasında tüm mezun öğrencileri kutlayıp üniversite yaşamlarında başarılar diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap İleri de konuşmasında okul için çalışmalar yürütüp katkı sağlayan Okul Aile Birliği Üyelerine teşekkürlerini iletti. Tüm mezunları kutlayıp başarılar diledi ve Atatürk’ün gösterdiği yolda vatana millete hayırlı işler yapmak için çalışmalarını istedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin bir konuşma yaptı. Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nin başarıları ile göz doldurduğunu söyledi. Mezun öğrencileri kutladı ve LYS sınavlarında başarılı olacaklarına inandığını belirtti. Çetin “Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından okul 1. Si Kumsal Arat ve 2. Heves Yaren Karakaş’a başarı plaketleri verildi. Okul 3. sü Yusuf Tekcan mazereti nedeniyle törene katılamadı.

Tüm mezunlara temsili diplomalarının verilmesinin ardından kep atma merasimi yapıldı ve tören sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek