Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 12 Haziran 2015, Cuma 09:37 tarihinde eklendi. 6823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doktorlar birbirine girdi

Lüleburgaz’da geçtiğimiz Salı günü meydana gelen olayda; iki doktor mesai saatleri içerisinde hastaların gözü önünde kavga ederek büyük tepki topladı.
Doktorlar birbirine girdi

  Alınan bilgiye göre 9 Haziran 2015 Salı günü Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi’nde kavga olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine giden görevliler  olayla ilgili bir araştırma yaptı.

Yapılan araştırmada Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi’nin Acil Servisi’nde yatan yaralı bir şahıs gören görevliler  şahsın ifadesini1 aldı.

Mağdur kişi görevlilerle verdiği ifadesinde kendisinin de Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi’nde doktor olarak çalıştığını belirterek isminin kayıtlarda verilmemesini istedi.

Yaralı doktor verdiği ifade de Lüleburgaz Derman Hastanesi’nde çalışan meslektaşı M.K.’nın kendini darp ettiğini belirterek şikayetçi olduğunu söyledi.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek