HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 11 Haziran 2015, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1363 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu işhanı iki vekil çıkardı

Lüleburgaz İş Bankası yanında bulunan Yılmaz İş Hanı diğer iş hanı ve pasajlardan farklı bir özelliğe sahip.
Bu işhanı iki vekil çıkardı

Bu pasajda 1981 yılında 28 yaşında iken Avukatlık Bürosu’nu açan Cemal Özbilen, 1983 yılında 30 aşında iken ANAP’tan Kırklareli Milletvekili seçildi.

3 Kasım 2002 tarihine kadar aralıksız Kırklareli Milletvekili olarak görev alan Cemal Özbilen, Lüleburgaz ve Kırklareli’de kendi partisinden olsun olmasın bir çok insana faydalı oldu.

Yılmaz İş Hanı 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimler de bu kez pasajda bürosu bulunan Mimar Turabi Kayan’ı Ankara’ya Kırklareli Milletvekili olarak gönderdi.

Lüleburgaz Barış  Mahallesi  Muhtarı olan ve bu iş hanında 45 yıldan beri terzilik yapan İbrahim Dinçli, “Pasajımız çok bereketli bir pasaj. 32 yıl önce 3 Cemal Özbilen’i Ankara’ya milletvekili olarak gönderdik. Şimdi de Turabi Kayan’ı Ankara’ya milletvekili olarak gönderdik.   Önümüzdeki günlerde bu pasajdan yeni vekillerinde çıkacağını düşünüyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek