HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Haziran 2015, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 2300 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den gövde gösterisi

AK Parti 7 Haziran seçimleri ile ilgili dün Lüleburgaz’da bir miting düzenledi.
AK Parti’den gövde gösterisi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel helikopterle dün 19.31'de Lüleburgaz’a geldi.

Davutoğlu'nu, Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri ile diğer ilgililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop da Lüleburgaz'a geldi.

Davutoğlu, seçim otobüsüyle partisince düzenlenen mitingin yapılacağı Kongre Meydanı'na giderken vatandaşları selamladı ve çocuklara satranç takımı hediye etti.

Lüleburgaz’da yapılan mitingde Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman’a AK Parti rozeti takıldı.

Başbakandan önce konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “ Eskiden hastaneler hizmet Almanya’da Hollanda’da vardı. Şimdi gurbetçilerimiz hizmet için Türkiye’ye geliyor. Hizmetlerin iyisi artık ülkemizde.

 Onlar atar AK Parti yapar.”

AK Parti Rozet takma töreni ile Lüleburgaz’da gövde gösterisi yaptı. Lüleburgaz’da bir saat gecikmeli başlayan mitingde polis yoğun güvenlik önlemleri alırken Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’de ki çiftçilere kullanabilecekleri kadar mazotu indirimli bir şekilde vereceklerini Lüleburgaz’dan müjdeledi.

Başbakan Davutoğlu, “Size 7      6 vilayetten 106               miting sonrası selam getirdim. Bunu yapabilecek başka parti yok.

Yeni bir sınavın eşiğindeyiz. 7 Haziran Pazar günü Yeni Türkiye için kolları sıvamaya var mısınız?” dedi.

Lüleburgaz’a müjde getirdiğini söyleyen Davutoğlu, “ 300 yataklı hastanenin yapımına hemen başlıyoruz. Emeklilerimize                 de seyyanen                     zam yapacağız.”

Gökhan KAN

 

Armağan ERKAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek