33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 04 Haziran 2015, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den rozetli miting

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün saat 18.00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda düzenlenecek olan Yeni Türkiye mitingine katılacak. Mitingde AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına da rozet takılacak. Öte yandan AK Parti’nin bomba transferi olan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman’a da AK Parti Rozeti takılacak.
AK Parti’den rozetli miting

Bilindiği ilk kez 1994 yılında 29 yaşında iken  ANAP’tan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı seçilen Lütfü Karaman, bu başarısını 1999, 2004 yıllarında da tekrarlamıştı. Partinin isminin değişmesi ile 2009 yılında ANAVATAN Partisi’nden Büyükkarıştıran Belediye Başkanı seçilen Lütfü Karaman 2014 yılındaki seçimler de Demokrat Parti’nden beşinci kez üst üste Büyükkarıştıran Belediye Başkanı seçildi. Lütfü Karaman transferi ile yereldeki gücünü daha da arttıran AK Parti’nin diğer transferleri de bugün yapılacak olan mitingde belli olacak.

Seçim çalışmalarının Lüleburgaz’da dolu dizgin sürdüğünü belirten AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri; “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu,  milletvekili adaylarımızla birlikte halkımızla buluşurken Kırklarelililer’e de müjde verecek” dedi.

Büyükkarıştıran Belediyesi AK Parti’ye katıldı

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Bugün, Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda yapılacak olan mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Lütfü Karaman ile birlikte AK Parti’ye geçen Belediye Başkanlarına rozet takacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, bundan sonraki hizmetlerini AK Parti çatısı altında yürüteceklerini kaydetti. Ak Parti’ye geçme kararını meclis üyeleri ve halkın kararı ile aldıklarını belirten Karaman, bu kararın tüm Büyükkarıştıran’a hayırlı olacağına inandığını ifade etti.

Lütfü Karaman kimdir?

Lütfü Karaman 19/02/1965 Yılında Lüleburgaz' da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Büyükkarıştıran' da, Lise öğrenimini Lüleburgaz Lisesinde, yüksek öğrenimini Uludağ üniversitesi Veteriner Fakültesi' nde 1987 yılında tamamladı. 1988 yılında askerlik görevini yaptı. 1989-1994 yılları arasında serbest veteriner hekim olarak çalıştı.

27 Mart 1994 - 18 Nisan 1999 - 28 Mart 2004, 29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerini kazanarak beşinci kez belediye başkanı seçildi. Halen bu görevini sürdürmektedir.

Evli, iki çocuk babasıdır.

 

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek