Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Mayıs 2015, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1017 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyonluk ve 4. Yıldız kutlanacak

Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Gürbüz, 2014-2015 Spor Toto Süper Ligini şampiyon olarak tamamlayıp 4. Yıldızı takmaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade edip şampiyonlukta emeği geçen başta futbolcular olmak üzere Yönetim ve teknik heyeti kutladılar.
Şampiyonluk ve 4. Yıldız kutlanacak

Yönetim kurulu Üyesi Gürbüz, Süleyman Seba Yılı ilan edilen sezonu şampiyon tamladıkları için sevinçlerinin daha da arttığını ifade etti. Gürbüz “büyük zorluklarla verilen mücadele sonucunda mutlu sona ulaştık. Emeği geçen herkesi kutluyor GS Spor Kulübü’nün yeni yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Şimşek de Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenecek şampiyonluk kutlamalarına Lüleburgaz’dan araç kaldıracaklarını söyleyerek “Pazar günü ise Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde kutlamalarımız olacak. Saat 19:05’de Hükümet konağı önünden taraftarlarımızla Kongre Meydanı’na yürüyecek burada havai fişek gösterileri ile kutlama yapacağız. Tüm taraftarlarımızı atkıları, formaları ve bayrakları ile Hükümet Konağı önüne bekliyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek