HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Mayıs 2015, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 868 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan; “CHP iktidarında asgari ücret bin 500 TL olacak”

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan, Pınarhisar bağlı Cevizköy'de yağmur duasına katıldıktan sonra Lüleburgaz'ın Ahmetbey Beldesi'ne geçerek pazarcı esnafını ziyaret etti.
CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan;  “CHP iktidarında asgari ücret bin 500 TL olacak”

Pazar yerinde pazarcı esnafının sorunlarını da dinleyen Kayan, CHP iktidarında pazarcı esnafının da, pazardan alışveriş yapan yurttaşların da yüzünün güleceğini söyledi.

CHP'nin emekten ve emekliden yana politikalarının AKP iktidarını sarstığını ifade eden Kayan, emekliye verecekleri iki maaş ikramiye ile çiftçiye verilecek ucuz mazotun iktidar sahiplerini üzdüğünü sözlerine ekledi.

  Ahmetbey Beldesi ziyaretinden sonra Lüleburgaz CHP ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri ile birlikte Lüleburgaz'da esnaf ziyaretlerine devam eden Turabi Kayan, Esnaf ve KOBİ'sinin sorunları olmayan, kredi borcu çaresizliği olmayan bir Türkiye yaratmak istediklerini vurguladı.

 İktidar olduklarında taşeron işçisi olmayan bir Türkiye ile asgari ücretin vergisi olmayan ve bugünün şartlarına göre  asgari ücretin en az bin 500 TL olduğu bir Türkiye için çalışacaklarını ve bunu başaracaklarını dile getiren  Kayan, yoksulu olmayan Türkiye için CHP'nin iktidarının gerekliliğinin altını çizdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek