HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Mayıs 2015, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 982 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fuar’daki zanaatkar büyük ilgi görüyor

Renkly Fuarcılık tarafından organize edilen ve Lüleburgaz Belediyesi’nin katkıları düzenlenen 4. Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı konuklarını ağırlamaya başladı.
Fuar’daki zanaatkar büyük ilgi görüyor

Fuarda 63 yaşındaki emekli Hayrabolulu Münir Genç’in açtığı stant ilk günden büyük ilgi gördü. Emekli olduktan sonra çok sevdiği ağaç oymacılığı üzerine çalışmalara başladığını belirten Genç “Eskiden beri içimde bir sevda vardı. Emekli olduğum andan itibaren ben de çok sevdiğim ağaç oymacılığına yöneldim. Evimi adeta müzeye çevirdim. Ceviz, karaağaç, dış budak gibi ağaç cinslerini kullanarak daha önce kullanmış olduğumuz ev aletlerinin maketlerini yapmaya başladım. Uzun uğraşlar sonucu yapmış olduğum eserleri halkımızın beğenisine sunuyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek