Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Mayıs 2015, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 1392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti mitingi 4 Haziran

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından daha önce 1 Haziran 2015 Pazartesi günü yapılması planlanan miting, 4 Haziran 2015 Perşembe gününe ertelendi.AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 4 Haziran 2015 Perşembe günü saat 18.00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda Lüleburgazlılar’la buluşacak. Tüm halkımız mitingimize davetlidir” dedi.
AK Parti mitingi 4 Haziran

Öte yandan seçim çalışmalarını dolu dizgin sürdüren  AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nca milletvekili seçimleri için yapılan çalışmalar hakkında, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. AK Parti Seçim Koordinatörü Bahaddin Özbuğutu, bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, seçim çalışmaları kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Özbuğutu, parti olarak milletvekili seçimlerinde büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları Hamdi Irmak, Volkan Göç ve Aytaç Aksoy ile birlikte, Kırklareli'nde ilçe, belde ve köylerde vatandaşları ziyaret ettiklerini belirten Özbuğutu, gidilmedik yer, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.

Çalışmalarını AK Parti'ye yakışır şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Özbuğutu, sessiz, sükuneti sağlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde teşkilat olarak çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Kırklareli'nde bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye katılımının olacağını ileri süren Özbuğutu, 4 Haziran Perşembe günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Lüleburgaz ilçesinde düzenlenecek mitinginde rozet takma töreni yapılacağını sözlerine ekledi.

Özbuğutu, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek