HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 29 Mayıs 2015, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin Roman Milletvekili adayı Özcan Purçu; “Romanları kullanma dönemi bitti”

CHP’nin İzmir’de seçilebilecek şekilde 5. Sırada Milletvekili adayı olarak gösterdiği Roman Milletvekili adayı Özcan Purçu geçtiğimiz Salı günü gazetemizi ziyaret etti.
CHP’nin Roman Milletvekili adayı Özcan Purçu;  “Romanları kullanma dönemi bitti”

Ziyaret sırasında Özcan Purçu’ya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaeddin Güncer ile CHP’nin Özerler  Mahallesi Delegesi ve Batı Trakya Romanları Derneği Başkanı Metin Aygur eşlik etti.

Kendisinin 2001 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra CHP’ye üye olduğunu ve sürekli CHP içinde mücadele ettiğini belirten Özcan Purçu; “CHP Roman bir adayı seçilecek yere koymakla din, dil ve ırk ayrımı yapmadan ülkemizde yaşayan büyün insanlara eşit bir şekilde baktığını gösterdi. Bu buradan  Lüleburgaz ve Kırklareli’de yaşayan Roman arkadaşlarımıza sesleniyorum. Gelin  bu seçimlerde CHP’ye oy verin.  Türkiye’de yaşayan tüm insanların arasında ki dil, din ve ırk ayrımı yapanları iktidardan indirin. Türkiye’de ayrımın ve öfkenin değil, sevginin, saygının ve refah içinde yaşanacak bir Türkiye’nin önünü açın” dedi.

Özcan Purçu gazetemizi ziyaret ettikten sonra Altıyol ve Kuştepe bölgesinde Romanları ziyaret ederek sohbet etti.

Özcan Purçu’ya Lüleburgaz’da bulunan Roman vatandaşlarımız da büyük ilgi gösterdi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek