Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Mayıs 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 673 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin çetelerle işi olmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim hiçbir çeteyle ilişkimiz olamaz" dedi.
CHP’nin çetelerle işi olmaz

Öztrak, partisinin Kırklareli'ndeki seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında, vatandaşları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Lüleburgaz ilçesinde yapacağı "Büyük Trakya Mitingi"ne davet etti. 

CHP olarak vatandaşın gerçek gündeminde yer alan sorunlara çözüm üretmek için çalıştıklarını belirten Öztrak, şöyle konuştu:

"Seçim vaatlerimizde, 'Taşeron işçileri kadroya geçireceğiz, mazottan vergi almayacağız' dedik. '720 lira altında geliri olan aile kalmayacak, sosyal destekleri iki katına çıkaracağız' dedik. Biz paraları vatandaşa vereceğiz. Esnafın, işçinin, çiftçinin yüzü gülecek ve Türkiye yaşanacak bir Türkiye olacak."

Öztrak, CHP iktidarı ile Türkiye'de demokrasinin, hukuk devletinin, saydamlığın, hesap verebilirliğin, güvenilirliğin ve ekonominin güçleneceğini aktardı.

Milli iradenin temsilcileri olduklarını dile getiren Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemine ilişkin açıklamalarını eleştirdi.

Öztrak ayrıca, hiçbir çeteyle bağlantıları olmadığını ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim hiçbir çeteyle ilişkimiz olamaz" diye konuştu.

 

- AA muhabirlerinin darbedilmesi

 

Öztrak, Anadolu Ajansı (AA) Kırklareli muhabirlerinin, bir depoda çıkan yangını görüntülemeye çalışırken darbedilmesini de kınadı. 

Geçen hafta yapılan saldırı nedeniyle AA muhabirlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Öztrak, "Basına saldırı özgürlüğe saldırıdır. Benim haber alma özgürlüğüme saldırıdır. Basına yapılan saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sorumluların da bir an önce cezalandırılmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek