Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 28 Mayıs 2015, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 1135 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Lüleburgaz’ı salladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda halkla buluştu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu Lüleburgaz’ı salladı

Kongre Meydanı’nda saat 14:00 sıralarında başlayan mitingde meydan hınca hınç dolup taşarken İstanbul Caddesi’ni de dolduran Lüleburgazlılar can kulağıyla Kılıçdaroğlu ’nu dinlediler.

Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Bihlun Tamayligil, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve çevre Belediye Başkanları ile Milletvekili Adayları Turabi Kayan,Vejdi Gündoğdu ile Tuna Soykan katıldılar.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması sık sık “Başbakan Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla kesildi.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında Trakya Halkına seslenerek 276 Milletvekili sözü istedi. İktidarın 13 yıldır çiftçiyi, köylüyü, emekliyi, memuru yok ettiğini belirtip “Her 5 gencimizden birisi artık işsiz. Öğretmenlerimiz kadro alamıyor ve öğretmenlik mesleği yok olmak üzere. Çalışanlarımız ise 900 TL maaş ile yaşamak zorunda bırakılıyorlar. Emeklimiz perişan. Köylümüz bitmiş durumda. Buna rağmen halkımızı uyutmaya devam ediyorlar ama artık yeter. CHP geliyor. Halkımızın iradesiyle artık bunlara bir dur diyeceğiz. Siz Trakya insanı, Mustafa Kemal’in aydınlık yüzlü hemşerileri, sizlerden yetki istiyorum. Bize yetki verin ki çiftçimiz nefes alsın. Önümüzdeki seçimlerde çok dikkatli olun ve sandığa sahip çıkın. Eğer elektrikler kesilirse sandığın üzerine oturun” dedi.

“Mazotu 1,5 TL yapacağız”

Çiftçinin nefes alıp yeniden üretime yönelmesi için mazotu ilk bir yıl 1,5 TL yapacaklarının müjdesini veren Kılıçdaroğlu “Köylümüzü rahatlatacağız. Çünkü Trakya topraklarının iki katını köylümüz ekemiyor. Neden? İktidar sayesinde dünyanın en pahalı mazotunu ödemek zorunda kalıyorlar. Biz size söz veriyoruz. 8 Haziran sabahı iktidara gelir gelmez ilk bir yıl mazotun litresini 1,5 TL yapacağız. Size Kemal Kılıçdaroğlu sözü” dedi.

İktidara da çatan Kılıçdaroğlu “Benim kardeşlerim, yakınlarım, sizler gibi işçi emeklisi, çay ocağı işletiyor. Hiçbir yakınım iktidardaki akrabam deyip cebini doldurmaya çalışmadı. Onlar ise yalnızca çalmayı biliyorlar. Davutoğlu, Erdoğan’a çalışır, Kılıçdaroğlu halka” deyince meydan “Başbakan Kılıçdaroğlu” sloganları ile inledi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek