Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Mayıs 2015, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 967 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan "Esnaf ülkenin sigortasıdır”

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Mimar Turabi Kayan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Lüleburgaz sanayi esnafını ziyaret etti.
CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan

CHP'nin esnafa dönük projelerini anlatan Kayan, iktidar olduklarında  emekli esnaftan kesilen yüzde on beşlik sosyal güvenlik destek priminin kaldırılacağın, Bağ-Kurlular’ ın da diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabileceğini ve aynı maaşı alacağını söyledi.

                              Çırak ve kalfaların SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini de dile getiren Kayan; “Mevcut siyasi irade artık yoruldu. Ülkeyi yönetecek politikalar üretemiyor. Bu açığını halkını üzerine baskı yaparak kapatmaya çalışıyor. Halkımı da artık değişim istiyor. CHP hükümetinde esnafa bir önceki yıl ödediği vergiye göre faizsiz kredi verilecek.  Esnafımız ülkemizin sigortasıdır.  Kalkınmanın da en önemli ayağı esnafımızın yaşan kalitesi CHP iktidarında arttırılacak.” Dedi.

Turabi Kayan’dan basına saldırıya protesto

                               CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Turabi Kayan 22 mayıs 2015 günü görevlerini yaparken saldırıya uğrayan Anadolu Ajansı Kırklareli Temsilcisi Özgür Tiran ve Anadolu Ajansı serbest muhabiri Ufuk Ertop'a yapılan saldırıyı kınadı.

Basının demokrasilerde dördüncü güç olduğunu belirten  eden Kayan, engel olunamayan bu tür saldırıların basın mensuplarını ve demokrasi güçlerinin yıldıramayacağının altını çizdi.

Yaşadıkları çirkin saldırıdan dolayı basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerini ileten Turabi Kayan, saldırıyı yapanları kınadı ve bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek