Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Mayıs 2015, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Spor Kulübü yemek düzenledi

Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübünce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Spor Tanıtım Günlerinin hazırlanmasında emeği geçen Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çalışanları ile Antrenörlere Ezgi Resort Hotel’de yemek düzenlendi.
Gençlik Spor Kulübü yemek düzenledi

Düzenlenen yemeğe Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz, İl Genel Meclisi Üyesi ve Kulübün İkinci Başkanı Ceyhun Alkan, İlçe Spor Müdürü Soner Polat ve Antrenörler katıldı.

Başkan kılavuz yaptığı konuşmada tüm spor camiasını kutladı. İlçe Spor Müdürü Polat’ın Lüleburgaz’a gelişiyle sporda canlanmanın yaşandığını gözlemlediğini belirterek çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

İlçe Spor Müdürü Polat ise konuşmasında gençleri spora çekip kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çalışmalar yaptıklarını belirtip “Bizler hepimiz birlik olup çalışmalıyız. Bu akşam buraya gelen gelmeyen herkese sesleniyorum. Bizler İlçe Spor müdürlüğü olarak hiçbir branş ayırımı yapmaksızın her dalda başarılı gençler yetiştirmek ve sporu yaymak için çalışıyoruz. Bunu yaparken de tüm arkadaşlarımızla birlikte diyalog halinde olmalı, eksiklerimizi birbirimize iletip başarıya doğru yol almalıyız” diyerek tüm konuklara iyi eğlenceler diledi. Yemeği düzenleyen Gençlik Spor kulübü yönetimine de teşekkür etti.

İkinci Başkan Ceyhun Alkan da gençlere sporun sevdirilmesi için çalışan başta İGlçe Spor Müdürlüğü olmak üzere tüm Antrenörleri kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek