33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Mayıs 2015, Salı 09:38 tarihinde eklendi. 2061 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Kırklareli Milletvekili adayı Derya Bulut; “Kırklareli’den en az bir milletvekili çıkaracağız”

MHP Kırklareli Milletvekili adayı Derya Bulut, “Kırklareli’den en az bir milletvekili çıkaracağız” dedi. Seçim çalışmalarında vites yükselten Derya Bulut, hafta sonunda ve dün Lüleburgazlı seçmenlerle buluştu.
MHP  Kırklareli Milletvekili adayı Derya Bulut;  “Kırklareli’den en az bir milletvekili çıkaracağız”

Hafta sonunda da Kırklareli genelini gezen Derya Bulut,;  MHP’ye başta AKP’li seçmenlerden olmak üzere CHP’den ve diğer partilerden yoğun bir ilgi var. Bu ilgi ile Kırklareli’den en az bir milletvekili çıkaracağız” dedi.

Şu an AK Parti’nin ülkeyi yönetemediği için halka baskı yaptığını, CHP’nin ise  AK Parti’nin ortaya koyduğu açılıma destek verdiğini vurgulayan Derya Bulut; “Biz MHP olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin bir karış toprağını kaybetmesi taraftarı değiliz. Bu nedenle ülkemizin aleyhine olan hiç açılıma ve hiçbir projeye destek vermiyoruz. MHP’nin projeleri ülkemizin tüm sıkıntılarını ve sorunlarını çözmeye yeter.  Bu nedenle Cumhuriyetimize sahip çıkmak için, refaha kavuşmak için MHP’ye oy bekliyoruz” dedi.

Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek