33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Mayıs 2015, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan Babaeski ve köylerini gezdi

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan Babaeski ve köylerinde seçmenlerle buluştu.
Turabi Kayan Babaeski ve köylerini gezdi

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Turabi Kayan Babaeski CHP İlçe Başkanı Hasan Ali Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziosmanpaşa, Hamidiye ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret etti.

Konuşmalarında işsizi olmayan bir Türkiye hedeflediklerine vurgu yapan Turabi Kayan,800 bin işsiz yurttaşın Dönüştürme Eğitimine tabi tutularak işe yerleştirileceğini söyledi.

                       Ekonomik sorunların yanı sıra, ayrımcılık, kutuplaşma, adaletsizlik, hukuksuzluk, eşitsizlik, sevgisizlik, kadına şiddet, kincilik, hoşgörüsüzlük, zorbalık ve yolsuzlukların CHP iktidarında kökünün kazınacağını belirten Kayan,asgari ücret üzerindeki verginin kaldırılarak aylık net asgari ücretin 1500 TL'ye yükseltileceğini sözlerine ekledi.

                       CHP iktidarında tüm taşeron işçilerin kadrolu olacağını, tüm kamu çalışanlarınca grevli toplu sözleşme hakkına kavuşacağını ifade eden Kayan, Babaeski'nin Mutlu, Kuleli, Ağayeri köylerinde çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Türk çiftçisinin zor günler geçirdiğini, CHP iktidarında köyden kente göçün önleneceğini belirtti.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek