HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Mayıs 2015, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2829 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efsane geri döndü

Lüleburgaz’da 1990’lı yılların sonu ile 2000’li yılların başına damga vuran, halk arasında da “Babam Görmez” olarak bilinen Işıklar Çay Bahçesi iki yıllık bir aradan sonra yeniden faaliyete geçti. Hem de eski sahipleri ile.
Efsane geri döndü

Mülkiyetlerle ilgili 10 yıl  Yasası nedeniyle faaliyetlerine ara verdiklerini belirten işletme ortakları Kunter ve Serper Kantürer Kardeşler, yeniden faaliyete başladıkları için Lüleburgazlılar’dan olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Kunter  ve Serper Kantürer; “50 kişilik kapalı 500 kişilik açık alanımızla özel gecelere, nişan ve düğünlere, açık hava toplantılarına,  özel günlere, doğum günlerine göre de özel tarifelerimiz var. Amacımız 1990’lı yıllarda var olan insanların iletişim içinde olduğu günlere dönmek” dediler.

Işıklar Çay Bahçesi’nin devamlı müşterilerinden olan, Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Emlak Danışmanı Tahir Sunar’da; “Babam Görmez 1994 yılında hizmete girdi. 1970’li yıllarda doğanların gençliği bu çay bahçesinde geçti. O zamanlar Lüleburgaz’da başka buluşma ve sohbet etme yeri yoktu. Babam Görmez’in en zirvede olduğu yıllarda 1994-2002 arasıydı. Ancak gençlik yıllarını hatırlamak isteyenler şimdi çocukları ile buraya gelip “Bak oğlum, bak kızım bizim gençlik mekanımız burası” diyorlar.  Kantürer kardeşler de  işletmecilik adına çok iyi işler yaptılar kendilerine başarılar diliyorum.  1990’lı yılların Efsanesi Geri Döndü.” dedi.

Babam  Görmez’de yer ayırtmak isteyenler 0 532 787 40 85 nolu telefondan  Kantürer kardeşlere ulaşabilecek.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek