Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Mayıs 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pınarhisar Kuşçular Derneği’nden muhteşem festival

Pınarhisar Kürklü Kanatlı Kümes ve Kafes Hayvanları Üreticileri Teşvik ve Koruma Derneği İlçede düzenlediği ilk festival 17 Mayıs 2015 Pazar günü icra edildi.
Pınarhisar Kuşçular Derneği’nden muhteşem festival

Pınarhisar'da ilk kez düzenlenen Kürklü ve Kafes Hayvanları Festivaline lçeden ve çevre muhitlerden çok sayıda hayvan sever ve kuş meraklıları iştirak ederken, davetliler birbirinden güzel çok sayıda kanatlı hayvanı bir arada görme imkanı buldu.

Pınarhisar Belediyesi'nin katkılarıyla Pınarhisar Kapalı Pazar Yerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Festival süresince, Pınarhisar Kürklü Kanatlı Kümes ve Kafes Hayvanları Üreticileri Teşvik ve Koruma Derneği Başkanı Adem Özbinek ve Başkan Yardımcısı Haşim Demirbaşer tüm davetlilerle yakından ilginirken, tüm dernek üyeleri de festivalin ciddiyeti bilinciyle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar.

Dernek Başkanı Adem Özbinek ve Başkan Yardımcısı Haşim Demirbaşer; bu önemli organizasyon için kendilerine destek veren başta Pınarhisar Belediyesi olmak üzere, tüm kişi. kurum ve kuruluşlara, dernek yönetiminde yer alanlara ve tüm dernek üyelerine ifade ederek teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yönetim ve Dernek üyeleri olarak birincisini düzenledikleri Festivalin, önümüzdeki yıllarda da tekrarlayarak, geleneksel hale getirmek istediklerine dikkat çeken Başkan Adem Özbinek Festivale ilgi gösteren tüm Pınarhisar Halkına ve tüm misafirlere de katılımlarından dolayı ve festivale renk kattıkları için sonsuz teşekkürlerini sunduğunu szölerine ekledi.

Süleyman KARAEL

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek